Helyi vállalkozások

Porovica Vendégház

A Porovica vendégház festői környezetben, ahol a Dél-Zselic kezdődik, a Porovica-patak völgyében, az ország egyik legcsendesebb településén, Almáskeresztúron található.

Programok
Porovica vendégház

Ha elmenekülne a nagyváros zajától, hátrahagyná a gondokat, a stresszel teli hétköznapokat vagy meg akarja tapasztalni az igazi falusi életérzést, átélni a dédszülők, nagyszülők örökségeként ránk maradt régi falusi életet és mindezt igényesen kialakított környezetben tenné, akkor már nem is kell tovább keresgélnie, mert vendégházunk tökéletes helyszínt biztosít ehhez.

—–

Kaba Farm

Fő profilunk a szezonális fűsze-rezésű kemény és lágy kecske-sajtok készítése, de árulunk házi kecsketejet és hús készítményeket is (sertés- és kecskehúsból).
Állatainkat a környező dombokon legeltetjük, magunk fejjük és gondozzuk. Jelenleg 65 kecskénk van. Ők adják a tejet, mely a sajt-készítményeink alapanyagául szolgál. Az ide látogatók a kecskéken kívül találkozhatnak még disznókkal, tyúkokkal, szelíd kutyákkal és Pedró csacsival

Termékek
Kaba Farm

Ajánlatunk osztálykirándulásra::

Farmlátogatás részvételi díja fejenként 1 500,- Ft.
– a következőket tartalmazza:

  • állatsimogatás
  • sajtkóstolás
  • kecsketej kóstolás
Osztálykirándulás

További vállalkozások a településen        

Ifj Steiger Antal gazdálkodó 1990 óta  húsmarhákkal és birkákkal foglalkozik    

       

     

Steiger Balázs: 2017 -óta  egyéni  vállalkozó, szintén húsmarhákkal foglalkozik             

____

Garai Zsolt: Vállalkozó , 7932, Almáskeresztúr Elekmajor 080 hrsz. | Garai Zsolt 20 824-8839 Almáskeresztúrtól kb. 3 km -re található kis tanyán, Szürkemarhákkal és bivalyokkal  foglalkozik.

Megszakítás